Производител: BABYLISS PRO
Модел: FXX3CBE
Наличност: В наличност
459.00 лв

Количество

Icon Запитване
Затворете очи и си представете, че карате спортна кола. Скоростта ви прави впечатление. Стотици професионални фризьори и бръснари по света го потвърдиха: да държите FX3 в ръцете си е като да държите спортна кола. Като спортен автомобил с аеродинамичен дизайн и ергономична форма, серията FX3 е плоска, мощна и изключително остра, компактна и лека.

По-ергономична от всяка друга машинка за подстригване в своя клас, машинката за подстригване FX3 пасва перфектно в ръката. С малки жлебове под острието и опора за палеца отпред, той предлага идеален захват. Има 5 височини на рязане: 0,8 - 1,1 - 1,4 - 1,7 - 2,0 mm, а титаниевото острие е идеално за изглаждане на преходите и е подобно на плоско острие Fade. Благодарение на своя стръмен ъгъл и висока прецизност, това острие е идеално за създаване на линии на рязане с едно минаване.
Има 2 скорости, 6000 и 7000 об./мин., за да отговаря на различни техники на рязане. Независимо дали върху мокра или суха коса, можете да получите перфектен резултат. И накрая, машинката за подстригване FX3 се откроява благодарение на невероятния си 5-часов живот на батерията със светлинни индикатори, за да знаете оставащото ниво на заряд по всяко време.

Характеристика
5 позиции за регулиране на височината на косене
Цифров мотор с висока мощност и изключително висок въртящ момент: 6000
об/мин и 7000 об/мин
4 LED индикатора за батерията
Титаниево назъбено острие
До 5 часа работа
Използване с кабел или без кабел
Ниска вибрация

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение