Производител: WELLA SP
Модел: WSP200320121
Наличност: В наличност
27.00 лв

Количество

Icon Запитване
Wella SP Men Gradual Tone – Цветоактивираща боя за мъже 60ml.
Цветоактивираща Пигментация, която позволява гладко, плавно завръщане към естествения цвят на косата. Тя съдържа оцветяващи пигменти, които се активират от кислорода във въздуха и така се грижат за една постепенна репигментация, като същевременно щади структурата на косъма. Пяната е подходяща за коса със сива ниво на до 70%. Специално разработена против стареене Anti-Aging технология с витамини С и аеробни пигменти осигурява на косата едновременно цвят и грижи.

Препоръчителна употреба
Нанася се бърху суха или подсушена с кърпа коса. Защитете ръцете, раменете и дрехите. През цялото време на нанасяне носете приложените ръкавици. Разклатете добре дозата. Нанесете боята с приложената четка изцяло или частично. Оставете да действа в продължение на 5 минути. За по-силен резултат, можете да удължите времето на действие при първоначално нанасяне до 10 минути. При следващи нанасяния са достатъчни 5 минути. След това емулгирайте пяната с малко вода, изплакнете обилно и накрая измийте косата с SP Men Sensitive шампоан.
Не е подходяща за много бяла коса, първоначално червена или кестенява коса и боядисана коса. Моля, прочетете и следвайте инструкциите за най-добро оптимално приложение на продукта

Пакета съдържа
1x Gradual Ton 60 мл.
1x шампоан 30 мл.
1x четка за нанасяне
1x Ръкавици

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение